1. Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies). Ved å fortsette å bruke dette nettstedet, samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Lær mer.
  2. Hei der Gjest, bli medlem ved å gå til medlemsregistreringen
    Fjern notisen

Lite dilemma angående lagring

En tråd i 'Brygging' startet av Stian84, 27 Jun 2019.

  1. Stian84

    Stian84
    Expand Collapse
    Registrert bruker

    Hei dere !

    Har ett lite dilemma her, skal bort i 3 uker og har lyst til å sette en lager til gjæring mens jeg er borte . Men i kjøleskapet er det fult da det inneholder 2 fat. Disse er ferdig karbonert og står bare med serveringstrykk på 0,5bar. Kan jeg ta ut disse fatene å sette disse i romtemp i 3uker ? Med eller uten trykk ? Deretter sette det kaldt igjen . Takker for alle svar
     
  2. bjønn

    bjønn
    Expand Collapse
    Norbrygg-medlem

    Bosted:
    Oslo
    Ja, med trykk.
     
    ullrotta liker dette.
  3. Stian84

    Stian84
    Expand Collapse
    Registrert bruker

    Takk for svar, bare ha på 0.5 bar ?
     
  4. erikraude

    erikraude
    Expand Collapse
    Norbrygg-medlem

    Bosted:
    Oslo
    Du kan vel bare koble dem fra gass og la dem stå, de holder jo trykket sjøl.
     
  5. bjønn

    bjønn
    Expand Collapse
    Norbrygg-medlem

    Bosted:
    Oslo
    Ja, ikke gjør noe med trykket. Når det settes tilbake i skapet vil det etterhvert innstille seg på 0,5 igjen. Men det tar antakelig litt lengre tid enn for innstilling av temp.
     
  6. Stian84

    Stian84
    Expand Collapse
    Registrert bruker

    Tusen takk for kjappe og gode svar . Da har jeg en plan :)
     

Del denne siden