1. Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies). Ved å fortsette å bruke dette nettstedet, samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Lær mer.
  2. Hei der Gjest, bli medlem ved å gå til medlemsregistreringen
    Fjern notisen

litt mer..hva?

En tråd i 'Brygging' startet av larser, 1 Sep 2012.

  1. larser

    larser
    Expand Collapse
    Registrert bruker

    Bosted:
    elnevågen
    hei har en oppskrift på en mørk porter her jeg har brygget et par ganger,noen som har noen ideer på å avangsere litt med humle og krydder?

    svartrøyk porter
    og 1058
    fg1012

    25l til gjæring
    innmesk 62c
    1steg62c 40min
    2steg72c 30min
    mash out 78c 10 min
    skylling  6l
    bøkerøykt malt 250g
    carared 450g 39,7ebc
    hvetemalt1500g 4,7 ebc
    chocolate malt 550g 900 ebc
    castle pale ale malt 3250g 7,2 ebc

    10g admiral 12.7 60 min
    25g brewers gold 8.0 60 min
    10g hallertauer 4.0 10min
    70 min kok
     

Del denne siden