I disse tider kryper romtemperaturen litt oppover, og jeg er rimelig sikker på at den er 22-23 i skapet jeg vanligvis gjærer hvis gjæringsskapet er opptatt.
Det er det i dette tilfellet fordi kjøleskapet vårt konka, så det har blitt omprogrammert til provosorisk kjøleskap.
Har dog lyst til å brygge en IPA, men jeg lurer på konsekvensen av ukontrollert "miljø" rundt gjæringsspannet?
Hvis jeg pitcher på 18-19 grader så hjelper det kanskje litt ift stormgjæringen, gitt at gjæringen starter kjapt?
Må jeg vente til gjæringsskapet er fritt for mat?
Det er det i dette tilfellet fordi kjøleskapet vårt konka, så det har blitt omprogrammert til provosorisk kjøleskap.
Har dog lyst til å brygge en IPA, men jeg lurer på konsekvensen av ukontrollert "miljø" rundt gjæringsspannet?
Hvis jeg pitcher på 18-19 grader så hjelper det kanskje litt ift stormgjæringen, gitt at gjæringen starter kjapt?
Må jeg vente til gjæringsskapet er fritt for mat?