Nei tror jeg ikke har smakt nevneverdige mengder Special B. Har special W og Special X jeg bruker til vanlig, noe jeg har forstått at skal være litt av det samme, bare fra forskjellige malterier? Kan være jeg tar feil her.
Men for de som ikke har smakt den. Karamellsmaken var på en måte smaken. I shit you not når jeg sier at det smakte smørbukk.
Visste ikke at Diacety kan gi karamellsmak, men hvis dette er diacetyl så må jo fyren være verdensmester i gjæringskontoll?
Har opplevd å fått smørbukk-øl fra en APA en gang..
Første flaska vi smakte på av den smakte sinnsykt god smørbukk-karamell, vi kom fort fram til at dette var Diacetyl ( litt research).
Det smakte godt men, det var ikke det som var planen. Jeg trodde hele batchen var ødelagt men vi lot den stå noen uker, og da var det ingen karamellsmak lengre. Enten hadde vi uflaks med den ene flaska eller så forsvant diacetylsmaken etterhvert...
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å tilpasse innholdet, skreddersy din opplevelse og holde deg innlogget dersom du registrerer deg.
Ved å fortsette og bruke dette nettstedet, samtykker du i bruken av informasjonskapsler.