Sverre K
Norbrygg-medlem
Da var man endelig i gang med produksjon! Satte mitt første brygg 12.03 og det bestod av:
5,5 kg Pale Malt
0,3 kg Cara Crystal
0,1 kg Cara Red
35g Northern Brewer 45 min, ca 10g Irish Moss 15 min
15g Northern Brewer 1 min
Safale S-04 ca 24 liter klar til gjæring.
Målte OG 1063 og FG idag 1016 Tilsatt 111 g sukker og flasket nettopp. Plassert i ca 20 grader som også var gjæringstemperatur.
Etter min smak og forstand så smakte det veldig lovende, har vært sparsom med humle da Kvinnen her hjemme trenger tilvenning til bittert og humlerikt øl men det kommer seg etter hvert! Ser at fat for lagring er tingen så her kommer nye investeringer på løpende bånd men har ikke hatt en hobby tidligere heller som har vært gratis! Om ølet blir som det lover så er det bare en ting å si: Dævelen kor man glæde sæ til Påske!!
5,5 kg Pale Malt
0,3 kg Cara Crystal
0,1 kg Cara Red
35g Northern Brewer 45 min, ca 10g Irish Moss 15 min
15g Northern Brewer 1 min
Safale S-04 ca 24 liter klar til gjæring.
Målte OG 1063 og FG idag 1016 Tilsatt 111 g sukker og flasket nettopp. Plassert i ca 20 grader som også var gjæringstemperatur.
Etter min smak og forstand så smakte det veldig lovende, har vært sparsom med humle da Kvinnen her hjemme trenger tilvenning til bittert og humlerikt øl men det kommer seg etter hvert! Ser at fat for lagring er tingen så her kommer nye investeringer på løpende bånd men har ikke hatt en hobby tidligere heller som har vært gratis! Om ølet blir som det lover så er det bare en ting å si: Dævelen kor man glæde sæ til Påske!!