Tror du skal slite med å finne noe som er så billig som min variant iallefall. Kjøpte en murerbøtte og 4 kjøleelementer på Biltema. Satt gjæringskaret oppi og fylte på med kaldt vann. Etter noen timer, så slengte jeg oppi to av fryseelementene. Så byttet jeg ut fryseelementene med jevne mellomrom de tre første dagene. Etter det så lot jeg det bare stå med vann og etter en uke så tok jeg karet ut av bøtten. det rommet jeg gjæret i holdt vel en 19-20 grader i snitt, så jeg brukte nedkjølingen mest for å hindre temperaturøkningen som kommer pga av den store gjæraktiviteten i begynnelsen av gjæringen. istedefor å kjøpe kjølelementer kan du selvsagt også fylle noen store flasker med vann og fryse disse.
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å tilpasse innholdet, skreddersy din opplevelse og holde deg innlogget dersom du registrerer deg.
Ved å fortsette og bruke dette nettstedet, samtykker du i bruken av informasjonskapsler.