Siden det hartoppet opp i gjærlåsen, er det da trygt å flaske det, eller bør jeg vente de 14 planlagte dagene?
Magnus Jensen skrev:Planlegger ett brygg til, noen komentarer til denne oppskrifta?
Imperial stout
25Liter
Est OG 1,087 est alk% 8,3
Malt
Pale malt 6250 gram
choclate malt 850 gram
roasted barley 650 gram
mørk caramalt 800 gram
lys caramalt 700 gram
Color 150 EBC
humle
Fuggles 200 gram 60 min
EKG 35 gram 15 min
EKG 35 gram 5 min
Bitterness 78 IBU
bakepulver 7 gram
kalk 13 gram
Irish moss
Magnus Jensen skrev:har lagt inn anbefalingene dine, landet på 112 EBC. reduserte til 170g bitterhumle og er på 68 IBU.
Er det OK mengde med roasted barley? vet ikke hvor mye brent smak denne gir?
Lurer også på å tilsette havregryn, hvor mye effekt gir dette?
Erlendso skrev:Chico-gjær sies å stamme fra Ballantine Brewery i New Jersey, USA. http://en.wikipedia.org/wiki/Ballantine_Brewery