[tt][size=10pt]Generell informasjon
Navn på brygget: Andrimne American IPA
Øltype: E. IPA
Antall poeng i konkurransen: 44 av 50
OG: 1.063
FG: 1.015
Farve (beregnet): ? EBC
Beregnet bitter: 85 IBU
Vørtermengde: 22,5 l
Sluttvolum: 21 l
Malt & sukker
5800 gram 100 % Castle pale malt 7-9 EBC
Vann
14,5 liter til innmesking
26 liter til skylling
Meskeskjema
90 min 67 ºC
Humle
80 gram Cascade 6,7 % alfa hel koketid 90 min
40 gram Cascade 6,7 % alfa hel koketid 15 min
50 gram Cascade 6,7 % alfa hel koketid 5 min
50 gram Cascade 6,7 % alfa hel tørrhumle i sekundærkar
Koketid
Total koketid vørter: 90 min
Gjær
Betegnelsen på gjæren: Wyeast 1056, 1. liters starter
Gjæringstemperatur og -tid
Gjæring/primærgjæring 6 dager ved 20 ºC
Modning/sekundærgjæring 7 dager ved 20 ºC
Lagring 120 dager ved 15 ºC
Øvrig informasjon
Filtrert: nei
CO2: naturlig
Bryggedato: 06.10.2006
Tappedato: 19.10.2006
Kommentar: 120 g farin til priming (maks 200 ord)[/size][/tt]
Navn på brygget: Andrimne American IPA
Øltype: E. IPA
Antall poeng i konkurransen: 44 av 50
OG: 1.063
FG: 1.015
Farve (beregnet): ? EBC
Beregnet bitter: 85 IBU
Vørtermengde: 22,5 l
Sluttvolum: 21 l
Malt & sukker
5800 gram 100 % Castle pale malt 7-9 EBC
Vann
14,5 liter til innmesking
26 liter til skylling
Meskeskjema
90 min 67 ºC
Humle
80 gram Cascade 6,7 % alfa hel koketid 90 min
40 gram Cascade 6,7 % alfa hel koketid 15 min
50 gram Cascade 6,7 % alfa hel koketid 5 min
50 gram Cascade 6,7 % alfa hel tørrhumle i sekundærkar
Koketid
Total koketid vørter: 90 min
Gjær
Betegnelsen på gjæren: Wyeast 1056, 1. liters starter
Gjæringstemperatur og -tid
Gjæring/primærgjæring 6 dager ved 20 ºC
Modning/sekundærgjæring 7 dager ved 20 ºC
Lagring 120 dager ved 15 ºC
Øvrig informasjon
Filtrert: nei
CO2: naturlig
Bryggedato: 06.10.2006
Tappedato: 19.10.2006
Kommentar: 120 g farin til priming (maks 200 ord)[/size][/tt]