[tt][size=10pt]Generell informasjon
Navn på brygget: Bjørgos Beste Bitter
Øltype: B. Engelsk best bitter
Antall poeng i konkurransen: 35,33 av 50
OG: 1.040
FG: 1.008
Farve (beregnet): ? EBC
Beregnet bitter: 32 IBU
Vørtermengde: 45 l
Sluttvolum: 42 l
Malt & sukker
12500 gram pale malt
550 gram krystallmalt
550 gram carapils
50 gram sjokolademalt
Vann
? liter til innmesking
? liter til skylling
Meskeskjema
30 min 55 ºC
30 min 64 ºC
20 min 70 ºC
Humle
34 gram Nordbrauer 10,2 % alfa pellets koketid 60 min
70 gram Cluster 7,1 % alfa pellets koketid 15 min
35 gram Fuggles 5,7 % alfa pellets koketid 15 min
15 gram Cluster 7,1 % alfa pellets koketid 0 min
15 gram Cascade 6,7 % alfa hel koketid 0 min
Koketid
Total koketid vørter: ? min
Gjær
Betegnelsen på gjæren: London Ale 2 flytende 125 ml
Gjæringstemperatur og -tid
Gjæring/primærgjæring 6 dager ved 19 ºC
Modning/sekundærgjæring 4 dager ved 19 ºC
Lagring 90 dager ved 8 ºC
Øvrig informasjon
Filtrert: nei
CO2: naturlig
Bryggedato: 18.11.2006
Tappedato: 28.11.2006
Navn på brygget: Bjørgos Beste Bitter
Øltype: B. Engelsk best bitter
Antall poeng i konkurransen: 35,33 av 50
OG: 1.040
FG: 1.008
Farve (beregnet): ? EBC
Beregnet bitter: 32 IBU
Vørtermengde: 45 l
Sluttvolum: 42 l
Malt & sukker
12500 gram pale malt
550 gram krystallmalt
550 gram carapils
50 gram sjokolademalt
Vann
? liter til innmesking
? liter til skylling
Meskeskjema
30 min 55 ºC
30 min 64 ºC
20 min 70 ºC
Humle
34 gram Nordbrauer 10,2 % alfa pellets koketid 60 min
70 gram Cluster 7,1 % alfa pellets koketid 15 min
35 gram Fuggles 5,7 % alfa pellets koketid 15 min
15 gram Cluster 7,1 % alfa pellets koketid 0 min
15 gram Cascade 6,7 % alfa hel koketid 0 min
Koketid
Total koketid vørter: ? min
Gjær
Betegnelsen på gjæren: London Ale 2 flytende 125 ml
Gjæringstemperatur og -tid
Gjæring/primærgjæring 6 dager ved 19 ºC
Modning/sekundærgjæring 4 dager ved 19 ºC
Lagring 90 dager ved 8 ºC
Øvrig informasjon
Filtrert: nei
CO2: naturlig
Bryggedato: 18.11.2006
Tappedato: 28.11.2006