NM 08 PF3 - Weißbier - Yngve Ydersbond (Oslo)

[tt][size=10pt]Generell informasjon
Navn på brygget: Leichtes Weissbier
Øltype: Weissbier
Antall poeng i konkurransen: 92 av maks 124
OG: 1.038
FG: 1.010
Farve (beregnet): 8 EBC
Beregnet bitter: 10 IBU
Vørtermengde: 55 l
Sluttvolum: 50 l

Malt & sukker
? gram 50 % Pilsnermalt EBC
? gram 50 % Hvetemalt EBC

Vann
? l til innmesking
? l til skylling

Meskeskjema
75 min 68 °C

Humle
15 gram Magnum Pellet 10 %-alfa 75 min

Krydder og andre tilsetninger

Koketid
Total koketid vørter: 75 min

Gjær
Betegnelsen på gjæren: Wyeast Weihenstephan Weizen 3068 Flytende 1 liter
Kommentar til gjær: Starter med Siris ViT og Fermad-K

Gjæringstemperatur og -tid
Gjæring/primærgjæring  8 dager ved 17 °C
Modning/sekundærgjæring 5 dager ved 18 °C

Øvrig informasjon
Filtrert: Nei
CO2: Naturlig
Bryggedato: ?
Tappedato: ?

Kommentar: [/tt]
 
bas skrev:
Denne var vel ikke helt lett å få noe nytttig ut av......? Slettes?

Du kan bruke prosentene (50/50 pilsnermalt og hvetemalt) og OG til å regne ut hvor mye malt du vil trenge :)
 
Fermaid k og siris yeast vit er to typar gjærnæring, meiner eg.

Sent from my HTC Desire using Tapatalk 2
 
Tilbake
Topp