[tt][size=10pt]Generell informasjon
Navn på brygget: Leichtes Weissbier
Øltype: Weissbier
Antall poeng i konkurransen: 92 av maks 124
OG: 1.038
FG: 1.010
Farve (beregnet): 8 EBC
Beregnet bitter: 10 IBU
Vørtermengde: 55 l
Sluttvolum: 50 l
Malt & sukker
? gram 50 % Pilsnermalt EBC
? gram 50 % Hvetemalt EBC
Vann
? l til innmesking
? l til skylling
Meskeskjema
75 min 68 °C
Humle
15 gram Magnum Pellet 10 %-alfa 75 min
Krydder og andre tilsetninger
Koketid
Total koketid vørter: 75 min
Gjær
Betegnelsen på gjæren: Wyeast Weihenstephan Weizen 3068 Flytende 1 liter
Kommentar til gjær: Starter med Siris ViT og Fermad-K
Gjæringstemperatur og -tid
Gjæring/primærgjæring 8 dager ved 17 °C
Modning/sekundærgjæring 5 dager ved 18 °C
Øvrig informasjon
Filtrert: Nei
CO2: Naturlig
Bryggedato: ?
Tappedato: ?
Kommentar: [/tt]
Navn på brygget: Leichtes Weissbier
Øltype: Weissbier
Antall poeng i konkurransen: 92 av maks 124
OG: 1.038
FG: 1.010
Farve (beregnet): 8 EBC
Beregnet bitter: 10 IBU
Vørtermengde: 55 l
Sluttvolum: 50 l
Malt & sukker
? gram 50 % Pilsnermalt EBC
? gram 50 % Hvetemalt EBC
Vann
? l til innmesking
? l til skylling
Meskeskjema
75 min 68 °C
Humle
15 gram Magnum Pellet 10 %-alfa 75 min
Krydder og andre tilsetninger
Koketid
Total koketid vørter: 75 min
Gjær
Betegnelsen på gjæren: Wyeast Weihenstephan Weizen 3068 Flytende 1 liter
Kommentar til gjær: Starter med Siris ViT og Fermad-K
Gjæringstemperatur og -tid
Gjæring/primærgjæring 8 dager ved 17 °C
Modning/sekundærgjæring 5 dager ved 18 °C
Øvrig informasjon
Filtrert: Nei
CO2: Naturlig
Bryggedato: ?
Tappedato: ?
Kommentar: [/tt]