[tt][size=10pt]Generell informasjon
Navn på brygget: BjarneBock
Hovedklasse: 2. Mørk lager
Øltype: 2.X. Annen mørk lager (Bockøl, men OG lavere enn Norbryggs definisjon)
OG: 1060
FG: 1014
Beregnet bitter: 20 IBU, med formel 'Tinseth'.
Vørtermengde: 25 l
Sluttvolum: 20 l
Malt & sukker
4600 gram Weyermann Munich #1
2000 gram Weyermann pilsnermalt
200 gram Weyermann Caramunich
200 gram dark crystal malt, 120 L
100 gram Weyermann Carraaroma
100 gram Weyermann melanoidinmalt
Meskeskjema
90 min 69 °C
Humle
15 gram Magnum 14.5 %-alfa 60 min
Krydder og andre tilsetninger
Gjær
Betegnelsen på gjæren: Wyeast 2206 Bavarian Lager Slurry
Kommentar til gjær: 200 ml
Gjæringstemperatur og -tid
Gjæring/primærgjæring: 21 dager ved 10 grader
Øvrig informasjon
Filtrert: Nei
CO2: Tilsatt
Bryggedato: 28.12.2011
Tappedato: 17.03.2011
[/tt]
Navn på brygget: BjarneBock
Hovedklasse: 2. Mørk lager
Øltype: 2.X. Annen mørk lager (Bockøl, men OG lavere enn Norbryggs definisjon)
OG: 1060
FG: 1014
Beregnet bitter: 20 IBU, med formel 'Tinseth'.
Vørtermengde: 25 l
Sluttvolum: 20 l
Malt & sukker
4600 gram Weyermann Munich #1
2000 gram Weyermann pilsnermalt
200 gram Weyermann Caramunich
200 gram dark crystal malt, 120 L
100 gram Weyermann Carraaroma
100 gram Weyermann melanoidinmalt
Meskeskjema
90 min 69 °C
Humle
15 gram Magnum 14.5 %-alfa 60 min
Krydder og andre tilsetninger
Gjær
Betegnelsen på gjæren: Wyeast 2206 Bavarian Lager Slurry
Kommentar til gjær: 200 ml
Gjæringstemperatur og -tid
Gjæring/primærgjæring: 21 dager ved 10 grader
Øvrig informasjon
Filtrert: Nei
CO2: Tilsatt
Bryggedato: 28.12.2011
Tappedato: 17.03.2011
[/tt]