[tt][size=10pt]Generell informasjon
Navn på brygget: Dovregubbens porter
Hovedklasse: 4. Mørk ale
Øltype: 4.F. Porter
OG: 1060
FG: 1013
Beregnet bitter: 30 IBU, med formel 'Annen'.
Vørtermengde: 27 l
Sluttvolum: 18 l
Malt & sukker
5600 gram pale malt
950 gram münchenermalt
230 gram crystal malt
380 gram sjokolademalt
320 gram roasted barley
Meskeskjema
90 min 66-67 °C
Humle
13 gram Centennial 8.7 %-alfa 60 min
26 gram Challenger 5.6 %-alfa 60 min
29 gram Challenger 5.6 %-alfa 20 min
30 gram EKG 4,8 &-alfa 0 min
Øvrige krydde/tilsetninger
5 gram CaCO3 i mesken
Gjær
Betegnelsen på gjæren: Danstar Nottingham, tørr
Kommentar til gjær: 11 gram
Gjæringstemperatur og -tid
Gjæring/primærgjæring: Ikke oppgitt
Modning/sekundærgjæring: Ikke oppgitt
Lagring: Ikke oppgitt
Øvrig informasjon
Filtrert: Nei
CO2: Naturlig
Bryggedato: 07.09.2010
Tappedato: 19.09.2010
Navn på brygget: Dovregubbens porter
Hovedklasse: 4. Mørk ale
Øltype: 4.F. Porter
OG: 1060
FG: 1013
Beregnet bitter: 30 IBU, med formel 'Annen'.
Vørtermengde: 27 l
Sluttvolum: 18 l
Malt & sukker
5600 gram pale malt
950 gram münchenermalt
230 gram crystal malt
380 gram sjokolademalt
320 gram roasted barley
Meskeskjema
90 min 66-67 °C
Humle
13 gram Centennial 8.7 %-alfa 60 min
26 gram Challenger 5.6 %-alfa 60 min
29 gram Challenger 5.6 %-alfa 20 min
30 gram EKG 4,8 &-alfa 0 min
Øvrige krydde/tilsetninger
5 gram CaCO3 i mesken
Gjær
Betegnelsen på gjæren: Danstar Nottingham, tørr
Kommentar til gjær: 11 gram
Gjæringstemperatur og -tid
Gjæring/primærgjæring: Ikke oppgitt
Modning/sekundærgjæring: Ikke oppgitt
Lagring: Ikke oppgitt
Øvrig informasjon
Filtrert: Nei
CO2: Naturlig
Bryggedato: 07.09.2010
Tappedato: 19.09.2010