gustavf
Administrator
Svaret fra @Einar Michelsen er riktig, men ølene er nå sendt rundt til dømmestedene, så det kan variere litt hvordan de er oppbevart.
Som det er sagt over er ølene i Trondheim (lys ale) plassert på kjølelager. I Oslo (belgisk, hvete, surøl og norsk gårdsøl) er ølene plassert i en bod uten kjøling, men som har holdt et sted rundt 8 grader i det siste. Jeg tror de fleste dømmestedene har kjølerom, men det er mulig noen har tilsvarende løsning som vi har i Oslo.
Som det er sagt over er ølene i Trondheim (lys ale) plassert på kjølelager. I Oslo (belgisk, hvete, surøl og norsk gårdsøl) er ølene plassert i en bod uten kjøling, men som har holdt et sted rundt 8 grader i det siste. Jeg tror de fleste dømmestedene har kjølerom, men det er mulig noen har tilsvarende løsning som vi har i Oslo.