Vel, det er standard løsning for de aller fleste hjemmebryggere i Tyskland. Godt å se at noen her hjemme også henter inspirasjon fra andre steder enn USA og Vestlandet.Skjønner at det kan være moro å konstruere saker, men har hjemmebryggeren egentlig behov for noe slikt?
Hvilke ulemper og fordeler har en slik løsning under mesking?
Slik jeg har forstått det, så gir det bedre effektivitet ved omrøring. Er flere her inne som anbefaler det. Spesielt for BIAB.Skjønner at det kan være moro å konstruere saker, men har hjemmebryggeren egentlig behov for noe slikt?
Hvilke ulemper og fordeler har en slik løsning under mesking?
ja, det kommer an på hva du mesker og hvordan. Jeg rører alltid noen ganger med et knekt kosteskaft underveis.Slik jeg har forstått det, så gir det bedre effektivitet ved omrøring. Er flere her inne som anbefaler det. Spesielt for BIAB.
Tenkte jeg skulle teste ut automatisk omrøring og pumpe