Puster liv i denne igjen . Jeg har kjøpt inn alle ingredienser til denne Imperial brown alen. Eneste som ikke stemmer er at gjæren er synonymt (håpe d går greit). Lurer på hvor mye vann jeg skal bruke.
Oppskrift:
19L (ferdig) All-grain
OG: 1.079 FG:1.021
IBU: 36 SRM:32
ABV: 7,5%
5,5 kg Maris Otter Pale
0,77kg Hvetemalt
0,77kg Munichmalt
0,45kg Caramalt
0,18kg Ambermalt
90g Brown malt
90g Chocolate malt
Alt fra Fawcett antar jeg. Meskes med 66C i 45 min og heves til 72C i 15 min, eller enstegs på 66C i en time.
9 AAU Chinook@90 min (21g ved 12% alfa eksempelvis)
11 AUU East Kent Goldings @5min (65g ved 4,75% alfa eksempelvis)
16 AUU Columbus @1min (45g @ 16% alfa eksempelvis)
90 min koking
WLP 007 Dry English Ale som gjær
Pitches og gjæres ved 20C.
Mvh
Ove