Norwegian Farmhouse yeast ulukt/infeksjon

Vi har brygget en saison med WLP6788 NORWEGIAN. Det lukter nå etter litt over en uke med gjøring råttent egg av bøtta og vi er ganske sikkre på at det er infisert.

Har aldri fått infisert øl før så er usikre.

Har lest at noen gjær typer lager lukt som kan lukte som råttent egg. Men første brygg med denne gjæren.

Noen andre som har brukt denne gjæren som enten kan avkrefte eller bekrefte om vi har infeksjon i ølet?
 
Sist redigert:
Kjenner ikke den gjæren, men eim av eggefis er ikke uvanlig på noen typer undergjær.
Lukter tåballe i garasjen min nå, en miks av wlp833 og wyeast2001. Tror det kan bli verre enn det.

Jeg ville tatt det rolig, sprettet en øl og gitt det en uke eller 2 til.
 
Med andre ord: RDWHAHB :) Blir nok et godt øl av dette også, skal du se :) En vellykket Saison gir en lykkelig mann (gammelt jungelord).
 
Tilbake
Topp