Nøytral kveik – finnes det?

Norbrygg Oslo hadde bryggeribesøk hos Eik & Tid i 2019 hvor alle fikk med en ampull fra deres kultur.
Flott omvisning og info fra Amund:

«De fikk Syr kulturen vår.
Den er en blanding av hornindalskveik, og en kultur dyrket opp fra Dregs av spontangjæra Lambic over noen år.
Altså sacch, brett og bakterier»
 
Norbrygg Oslo hadde bryggeribesøk hos Eik & Tid i 2019 hvor alle fikk med en ampull fra deres kultur.
Flott omvisning og info fra Amund:

«De fikk Syr kulturen vår.
Den er en blanding av hornindalskveik, og en kultur dyrket opp fra Dregs av spontangjæra Lambic over noen år.
Altså sacch, brett og bakterier»

Den Oslo som eg fekk kan ikkje vere lambic i. Trur eg. Kjenner ikkje noke slike smaker.


Sent from my iPhone using Tapatalk
 
Det er definitivt Oslo som blir trukket fram som den reneste og mest lageraktige kveiken. Og det er en kveik. Se oppklaring fra Amund Polden Arnesen hos Eik & Tid, sakset fra Kveik gruppa på Facebook.

Screenshot_20200108-230957_Chrome.jpg
 
Tilbake
Topp