Halla.
Er ny her i forumet, og har brygget Øl\Lager 1 gang, da brygget jeg Continal (noe i den duren) Lager. Ble veldig fornøyd med resultatet. God, spesiell, smak. Men etter min mening skulle jeg tilsatt litt mere sukker, for å oppnå mere Alkohol, og sterkere smak, enn den oppskriften jeg fulgte.
Men denne gangen, skal jeg brygge hjemmelaga vin fra bunnen av.
Problemet er at jeg bor i et stabbur. Har ikke tillatelse til å brygge i et hus. Så at romstempraturen skal holde et stabilt nivå. Er det vanskelig for meg og holde en temperatur i 21 grader, døgnet rundt.
Problem 1: Jeg har lagd en boks, som jeg har plassert en Ovn inne i for å holde jevn temperatur. Altså rom temperatur, slik at jeg ikke dør av varme, i tilegg til TV og PC her i rommet, blir det utrolig varmt. Derfor lagde jeg en boks. I et jevnt område i STABBURET.
Er ny her i forumet, og har brygget Øl\Lager 1 gang, da brygget jeg Continal (noe i den duren) Lager. Ble veldig fornøyd med resultatet. God, spesiell, smak. Men etter min mening skulle jeg tilsatt litt mere sukker, for å oppnå mere Alkohol, og sterkere smak, enn den oppskriften jeg fulgte.
Men denne gangen, skal jeg brygge hjemmelaga vin fra bunnen av.
Problemet er at jeg bor i et stabbur. Har ikke tillatelse til å brygge i et hus. Så at romstempraturen skal holde et stabilt nivå. Er det vanskelig for meg og holde en temperatur i 21 grader, døgnet rundt.
Problem 1: Jeg har lagd en boks, som jeg har plassert en Ovn inne i for å holde jevn temperatur. Altså rom temperatur, slik at jeg ikke dør av varme, i tilegg til TV og PC her i rommet, blir det utrolig varmt. Derfor lagde jeg en boks. I et jevnt område i STABBURET.