Planen var en hylleblomst champagne, men det ble litt vel mye sukker,den stoppet på 1,020 med WLP715 Champagne gjær..
Smaker ganske greit egentlig men alt for søtt nå,og alt for sterk..
Kommer til å tynne den ut med 30-40% vann og gjære den igjen tenker eg..
Når min lotto går inn så tar jeg kontakt... blir en heidundrande kan du si... du og sjampisen er herved invitert... skal ikke se bort fra det blir døp av båt og så ta med litt ekstra...
Når min lotto går inn tar jeg meg råd til å kjøpe champagne og ikke sjampanje som er laget på sju kilo sukker hjemme hos en tegneseriefigur. No offence
vi brukte 16-17 gram X prosent du vil ha x antall liter så her skulle det blitt 16,5 x typisk champis prosent på 9 x 21 liter = 3120 gram
11% er en grei maks prosent som lager ren "vin"
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å tilpasse innholdet, skreddersy din opplevelse og holde deg innlogget dersom du registrerer deg.
Ved å fortsette og bruke dette nettstedet, samtykker du i bruken av informasjonskapsler.