OG

Planen var en hylleblomst champagne, men det ble litt vel mye sukker,den stoppet på 1,020 med WLP715 Champagne gjær..
Smaker ganske greit egentlig men alt for søtt nå,og alt for sterk..
Kommer til å tynne den ut med 30-40% vann og gjære den igjen tenker eg..
 
Når min lotto går inn så tar jeg kontakt... blir en heidundrande kan du si... du og sjampisen er herved invitert... skal ikke se bort fra det blir døp av båt og så ta med litt ekstra...;)
 
Makan til aroganse da Miguel, går min lotto inn så drikker jeg det jeg har.. om det så er setesdals sjampanje... aka 60 og nyco
 
vi brukte 16-17 gram X prosent du vil ha x antall liter så her skulle det blitt 16,5 x typisk champis prosent på 9 x 21 liter = 3120 gram
11% er en grei maks prosent som lager ren "vin"
 
I dette tilfellet vil vinen havne på ca 24% og er over det noen gjær tåler så dermed dør den før utgjæring, derfor den høye FG.
 
Tilbake
Topp