Hei.
Jeg brygget en Brown Ale som har stått til gjæring i snart 3 uker. Den ble gjæret med SafAle 04 og hadde OG på 1.046 samt en SG på 1.010.
I dag når den skulle flaskes luktet det surt å stikkende fra gjærbøtta. Den ser fin ut uten noe gugge på overflaten. Jeg lot den lufte seg litt i tilfelle det var CO2, men den luktet like surt etterpå.
Den smaker helt jævli surt og har en ekkel besk ettersmak. Jeg regner med den er infisert og bare å ofre til gjærgudene
Er det noe håp eller er det bare å helle ut?
Mvh
Dan Ove
Jeg brygget en Brown Ale som har stått til gjæring i snart 3 uker. Den ble gjæret med SafAle 04 og hadde OG på 1.046 samt en SG på 1.010.
I dag når den skulle flaskes luktet det surt å stikkende fra gjærbøtta. Den ser fin ut uten noe gugge på overflaten. Jeg lot den lufte seg litt i tilfelle det var CO2, men den luktet like surt etterpå.
Den smaker helt jævli surt og har en ekkel besk ettersmak. Jeg regner med den er infisert og bare å ofre til gjærgudene
Er det noe håp eller er det bare å helle ut?
Mvh
Dan Ove