Se det, mye engasjement her, det liker TS godt!
Helt riktig at jeg brygger fremdeles ekstrakt, men som alltid koker jeg aldri all ekstrakten på ei gang (karamellisering) og brukte denne gangen ekstrakt fra bryggselv som er top notch kvalitet (ferskt).
Dette brygget fikk 1,5 kg briess munchen malt ekstrakt og tilsvarende dry pilsner malt ekstrakt, så fargen skal i mitt hode bli ca lik pale-ale, men jeg skal ikke legge for mye i dette, og heller vente 1-2 uker når karboneringen kommer.
Humlen vi kjøpte var gammel, det kan ha noe å si ift mangel på smak.
Godt mulig at en ESB smaker litt "kjedelig" ved-flasking. Vi brygget to på en gang og weissbieren var helt nydelig og smaksrik, så denne føltes veldig tam ut. klarte ikke plukke ut noen smaker og det var det som gjorde meg litt usikker.
Men jeg skal slappe av og se hvordan dette blir, jeg melder tilbake
Helt riktig at jeg brygger fremdeles ekstrakt, men som alltid koker jeg aldri all ekstrakten på ei gang (karamellisering) og brukte denne gangen ekstrakt fra bryggselv som er top notch kvalitet (ferskt).
Dette brygget fikk 1,5 kg briess munchen malt ekstrakt og tilsvarende dry pilsner malt ekstrakt, så fargen skal i mitt hode bli ca lik pale-ale, men jeg skal ikke legge for mye i dette, og heller vente 1-2 uker når karboneringen kommer.
Humlen vi kjøpte var gammel, det kan ha noe å si ift mangel på smak.
Godt mulig at en ESB smaker litt "kjedelig" ved-flasking. Vi brygget to på en gang og weissbieren var helt nydelig og smaksrik, så denne føltes veldig tam ut. klarte ikke plukke ut noen smaker og det var det som gjorde meg litt usikker.
Men jeg skal slappe av og se hvordan dette blir, jeg melder tilbake