Om å gjære pils på hytta...

runeni

Norbrygg-medlem
....når du ikke er der selv.

Vanligvis går dette greit. Logger temperaturer med en raspberry pi og temper USB, og har skrevet en REST-tjeneste for å hente ut temperaturer over nettet hjemmefra. Men nå er kona, poden og svigermor der alene, og nå fyres det. Pilsen som har ligget og gjæret jevnt på "det kalde rommet" på rundt 11C har nå beveget seg nærmere 15C og det er ingenting jeg kan gjøre. "Personen du prøver å nå er ikke tilgjengelig." Sukk...

Rune
 
Det har faktisk gått 3 uker idag, så kanskje jeg bare skal betrakte det som diacetylrest? Skal ned og tappe tirsdag kveld. Er hjemme pga NM i hjemmebrygg ikveld.

Rune
 
Ja det var nå ikke en så veldig uheldig situasjon.

Jeg er nesten i samme situasjon, bygde da en isopotboks på 1,2x1,2x2,2 meter, med varme, sensorer som jeg overvåker med logmein.
 
Ja, roet meg ned da jeg fikk tenkt litt på det. :)

Hva slags varmekilde bruker du? Har du noen form for kjøling i boksen din?

Rune
 
Tilbake
Topp