frodenhansen
Norbrygg-medlem
Hei
Ganske fersk - 10 brygg på GF - trenger noen gode råd [emoji4]
Tenkte brygge en porter etter en bryggselv oppskrift (Finest Sjokolade- og appelsinporter) men ønsker mer munnfylde og gjerne litt mer sødme. Hva bør jeg gjøre ?
1 tilsette mer malt - ca 500g hvete, havre eller ?
2 tilsette laktose - ca 250g ?
3 øke mesketemp - 2 grader ?
4 en kombinasjon av alternativene over ?
5 noe helt annet ?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ganske fersk - 10 brygg på GF - trenger noen gode råd [emoji4]
Tenkte brygge en porter etter en bryggselv oppskrift (Finest Sjokolade- og appelsinporter) men ønsker mer munnfylde og gjerne litt mer sødme. Hva bør jeg gjøre ?
1 tilsette mer malt - ca 500g hvete, havre eller ?
2 tilsette laktose - ca 250g ?
3 øke mesketemp - 2 grader ?
4 en kombinasjon av alternativene over ?
5 noe helt annet ?
Sent from my iPhone using Tapatalk