Hei! Har tatt litt frå her og der, funne passande humletypar og gjær osb. Vurderer å laga denne snarast. Tenkjer ein engelsk type imperial stout. Ferdig volum blir 18-19 L. Korleis ser dette ut, erfarne bryggarar?
Malt:
Maris otter 7 EBC - 3000g
DME light - 3000g
Malted Oats - 800g
Pale Crystal 75 EBC - 600g
Dark Crystal 300 EBC - 600g
Pale Chocolate 625 EBC - 400g
Chocolate 1175 EBC - 400g
Roasted Barley 1450 EBC - 400g
Humle:
Galena, 14 alfasyre: 70g - 60 min
Fuggle, 5 alfasyre: 50g - 30 min
Fuggle, 5 alfasyre: 50g - 10 min
Gjær:
WLP007
Primær: 19 gradar C i 2 veker
Sekundær: 20 gradar C i 16 veker
Volum CO2: 2,2
Malt:
Maris otter 7 EBC - 3000g
DME light - 3000g
Malted Oats - 800g
Pale Crystal 75 EBC - 600g
Dark Crystal 300 EBC - 600g
Pale Chocolate 625 EBC - 400g
Chocolate 1175 EBC - 400g
Roasted Barley 1450 EBC - 400g
Humle:
Galena, 14 alfasyre: 70g - 60 min
Fuggle, 5 alfasyre: 50g - 30 min
Fuggle, 5 alfasyre: 50g - 10 min
Gjær:
WLP007
Primær: 19 gradar C i 2 veker
Sekundær: 20 gradar C i 16 veker
Volum CO2: 2,2