Hvor mye ingefær du bruker da? Satte nettopp 2 liter selv, peiset på med 310 gram, det burde rive greit tror jeg 20 g/l, er ikke det drygent mye? 10 g/l skal etter mine beregninger gi kullsyremengde på høyde med vanlig pils, etter mine beregninger(?)Lagde en batch i går faktisk. 6 l med 120 g sukker, på 4 store brusflasker. Har skrudd igjen korkene slik at det blir kullsyre. Bør ikke ta lenger tid enn noen dager. Jeg reiser bort for helga, så jeg håper 20 g/l ikke skaper for høyt trykk
Okei, grovt regnet tror jeg at jeg har brukt omtrent 4 ganger så mye ingefær som deg nå, kan bli spennende å smake Med 0 nivå av CO2, skal 10 g/l gi 2,6 volum CO2 tror jeg. Går sikkert bra med 20 g/l i og med at du har flasket på brusflasker. Jeg ville vært mer bekymret for mine IKEA-glassflasker, om jeg hadde den mengden.Mengde ingefær tilsettes etter smak ja. I går brukte jeg tre sånne klumper som man kjøper i vanlig matbutikk.
Skulle tro at 20 g/L er i overkant, men jeg synes det har blitt litt lite kullsyre de siste gangene mine, så jeg trapper opp. 5-6 g/L som er vanlig med øl tar jo hensyn til at det allerede er løst noe CO2 i ølet etter gjæring.
Litt som vann med sitrus og ingefær smak. Min kone var heller ikke begeistret.