Vladimir
Norbrygg-medlem
Jeg skal klargjøre alt i løpet av helga. Bryggedagen er på mandag
Jeg har revidert oppskrifta littegrann (30l pre-boil):
3 kg Hvete - 60% (Bestmalz)
1,7 kg Bohemian floor malted pilsner - 34% (Weyermann)
0,25 kg Munich 2 - 5% (Weyermann)
0,05 kg Caramunich III - 1% (Weyermann)
OG: 1050-ish
Brewersfriend sier 9,5 EBC, blir nok litt mørkere pga dekoksjonen.
25g saaz@90
20g saaz@15
14 IBU
WLP300@17 grader
Karboneres med speise.
Spørsmål til dere som bruker speise:
Er det nødvendig å fryse vørteren? Eller er det OK å bare ha den i kjelleren (ca 3 grader) frem til flaskinga?
Jeg har revidert oppskrifta littegrann (30l pre-boil):
3 kg Hvete - 60% (Bestmalz)
1,7 kg Bohemian floor malted pilsner - 34% (Weyermann)
0,25 kg Munich 2 - 5% (Weyermann)
0,05 kg Caramunich III - 1% (Weyermann)
OG: 1050-ish
Brewersfriend sier 9,5 EBC, blir nok litt mørkere pga dekoksjonen.
25g saaz@90
20g saaz@15
14 IBU
WLP300@17 grader
Karboneres med speise.
Spørsmål til dere som bruker speise:
Er det nødvendig å fryse vørteren? Eller er det OK å bare ha den i kjelleren (ca 3 grader) frem til flaskinga?