God aften.
Nettopp laget:
3 kg pilsner spraymalt
120 gram centennial og citra fordelt på 15 min til 0
IBU 34 ish
Skulle gjære på 18-20 grader avhengig av hvor kald vørter ble.
hEv oppi west coast gjær til mangrove jacks, rehydrert.
Problemet er at jeg kjølte vørter til 10,5 grader, feilberegnet fullstendig.
så i panikkens slagkraft hev jeg oppi 1 pk nottingham , ikke rehydrert, for å gi stakkarne en bedre sjanse i de kalde omgivelser.
Hva gjør jeg så?
Jeg tenker at det beste kanskje er å la den stige til rundt 14-15 grader, så blir det en slags hybrid temperatur som vil passe ganske bra med mengden gjær men jeg er veldig usikker.
Innspill?
Nettopp laget:
3 kg pilsner spraymalt
120 gram centennial og citra fordelt på 15 min til 0
IBU 34 ish
Skulle gjære på 18-20 grader avhengig av hvor kald vørter ble.
hEv oppi west coast gjær til mangrove jacks, rehydrert.
Problemet er at jeg kjølte vørter til 10,5 grader, feilberegnet fullstendig.
så i panikkens slagkraft hev jeg oppi 1 pk nottingham , ikke rehydrert, for å gi stakkarne en bedre sjanse i de kalde omgivelser.
Hva gjør jeg så?
Jeg tenker at det beste kanskje er å la den stige til rundt 14-15 grader, så blir det en slags hybrid temperatur som vil passe ganske bra med mengden gjær men jeg er veldig usikker.
Innspill?