J
Jan Morten
Heppz.
Etter å ha kost meg med Terry Fosters "Porter" har jeg lyst til å prøve meg på en variant. Beregnet 19L vørter;
66 grader 90 minutter -> 75 grader 10 minutter, så sparge ved 78 grader i 30 minutter.
Pale Malt 7 EBC 4000g (84%)
Cara Crystal 150 EBC 450g (9%)
Chocolate Malt 900 EBC 227g (5%)
Black Malt 1400 EBC 57g (1%)
Flaked Oats 4 EBC 30g (1%)
-------------------------------------------------
Total 4764g OG ca 1058 Colour 62
Humle;
Fuggle 6,1 Alpha 37g -> 60min
Hallertau Hersbrucker 2,2 " " 16g -> 10min
------------------------------------------------------------
Bitterness 22 BU/GU 0,47
Gjær; Wyeast 1028 London Ale (XL pakke)
Noen som ønsker å bidra med synspungt ? Fyrer bryggeriet på Fredan (04.04-08) :brygging:
Etter å ha kost meg med Terry Fosters "Porter" har jeg lyst til å prøve meg på en variant. Beregnet 19L vørter;
66 grader 90 minutter -> 75 grader 10 minutter, så sparge ved 78 grader i 30 minutter.
Pale Malt 7 EBC 4000g (84%)
Cara Crystal 150 EBC 450g (9%)
Chocolate Malt 900 EBC 227g (5%)
Black Malt 1400 EBC 57g (1%)
Flaked Oats 4 EBC 30g (1%)
-------------------------------------------------
Total 4764g OG ca 1058 Colour 62
Humle;
Fuggle 6,1 Alpha 37g -> 60min
Hallertau Hersbrucker 2,2 " " 16g -> 10min
------------------------------------------------------------
Bitterness 22 BU/GU 0,47
Gjær; Wyeast 1028 London Ale (XL pakke)
Noen som ønsker å bidra med synspungt ? Fyrer bryggeriet på Fredan (04.04-08) :brygging: