Har du sendt noe uten at jeg vet det?Det er vel snart på tide med en oppdatering i denne tråden igjen. Husk, 21.12. er det landsdekkende, koordinert smaking av tønneølet med brett.
Har du sendt noe uten at jeg vet det?Det er vel snart på tide med en oppdatering i denne tråden igjen. Husk, 21.12. er det landsdekkende, koordinert smaking av tønneølet med brett.
Har du sjekka posten?Har du sendt noe uten at jeg vet det?
Haha, nei det har jeg ikke. Men skal sjekke når jeg kommer hjem på fredagHar du sjekka posten?
Da er vi sånn omtrent fulltallige til morgendagens koordinerte, landsdekkende ølsmaking. Vi burde ha med oss folk fra ihvertfall Steinkjer i nord til Oslo i sør, og kanskje noen utafor den aksen også.
Jeg aner ikke når disse julekalenderfolka har tenkt å drikke sitt øl, men vi her kan jo forsøke å koordinere. Jeg får ikke starta så tidlig, men er tilbake igjen i hus til klokka åtte. Hvordan lyder det for folk?
Et lite tips angående temperatur, disse gjør seg best litt temperert. Jeg liker dem rundt 12 grader, men ville heller drukket det romtemperert enn kjøleskapskaldt, så om det er mulig, sett flaska ut av kjøleskapet i god tid.
Høres ut som at det blir solsnurr
Fordi jeg har en flaskekarbonert flaske fra den batchen som gikk ut til juleølkalendergreia. Du har en fatkarbonert, mottrykksfylt flaske.Satt min til temperering, men hvorfor har du grønn og jeg rosa kork?
#korkeforvirret