Jeg har prøvd å blende med det før, uten at jeg fikk det til å bli veldig vellykka, men da blenda jeg med mørke, tunge øl, og på det tidspunktet var tønneølet mye syrligere. Det kan godt hende det er en mye bedre idé å blende med surøl. @msevland var vel også inne på den tanken. Han fikk med seg resten fra i går, så kanskje han allerede er i gang med å eksperimentere?En av mine tanker, etter å ha smakt det i går, er at jeg tror det vil være et veldig godt øl for blending. Det har kompleksitet og dybde, som stort sett mangler i hjemmebrygget surøl,
Det er det fine med å ha 220 liter, det er rom for å leke seg litt.Jeg syntes øl var bra balansert slik det var nå, så jeg ser ikke helt poenget med no blending
Spennende. Tror jeg må motta en telefon fra noen for å få med meg hva dette dreier seg om.Jeg tenker som Gustav at dette er et godt øl, som også kan blendes til nye høyder. Gustav foreslo og blende med en av @Einar Michelsen sine øl, et prosjekt jeg svært gjerne ønsker å delta i med 'restene' fra Klubbmesterskapet.
Hva om vi har en samling hos meg hvor vi sammen ser om vi kan komme frem til en vinner-blend.
Gustav nevnte at den muligens kan dra nytte av et tredje øl med en del sødme. Jeg kan lage en enkel Maris Otter base som meskes på 70 grader.
Usikker på om eventuelle bakterier vil spise opp dextrinene over tid, men ølet kan blendes med tanke på snarlig konsum
En plan for å overta verden, tror jeg.Spennende. Tror jeg må motta en telefon fra noen for å få med meg hva dette dreier seg om.
Sant, du skulka jo oslomesterskapet.Jeg ser jo at designavdelinga må få smakt ølet igjen. Har ikke smakt det siden starten.
Gi det fire, fem år, så...Sånn er det når barn ikke vil være med på ølsmaking
Takk!Herregud for en genial tråd og herlig prosjekt! Leste igjennom alt de siste dagene, fått meg mange gode lattere underveis
Skal sies at jeg har sjekket priser på fat par ganger og nevnt det for samboeren.. hun HATA ikke ideen. Spesielt når jeg skjøt inn at man får fat som er av litt mindre størrelse (tenker jo ~50 liter kunne vært en fin størrelse).
Men takk for at dere deler @erikraude og @Ikkeerikraude (?) - både skriftlig og fysisk.
PS: Nå har det snart gått 2 år - noen oppdatering på tønna?
Takk!
Nei, du, tønna står jo der, men den har ikke fått påfyll på aldri så lenge, og ikke har jeg smakt på innholdet sia jeg flytta den heller. Det henger litt over meg, det må innrømmes, men jeg brygger så lite for tida at jeg ikke føler meg kompetent til å brygge det ølet. Ser jo at det er en mental kneik jeg bare må se å komme meg over. Den hadde fortjent det.
Hva med å tilby public-Barrique?Takk!
Nei, du, tønna står jo der, men den har ikke fått påfyll på aldri så lenge, og ikke har jeg smakt på innholdet sia jeg flytta den heller. Det henger litt over meg, det må innrømmes, men jeg brygger så lite for tida at jeg ikke føler meg kompetent til å brygge det ølet. Ser jo at det er en mental kneik jeg bare må se å komme meg over. Den hadde fortjent det.
Hva med å tilby public-Barrique?
Vi brygger øl. Du kvalitetstester våre bidrag. Godkjente bidrag, få ‘avlegger’ / uttrekk.