LarsUlv
Norbrygg-medlem
Har lest ulike steder at 0,15 psi er max. F.eks her http://www.bulldogmfg.com/id12.htmlHar våga meg opp til 0,2 bar. Ingen eksplosjon så langt. Men det er litt skummelt.
0,15 psi er 0,1 bar.
Men det gikk jo bra.
Har lest ulike steder at 0,15 psi er max. F.eks her http://www.bulldogmfg.com/id12.htmlHar våga meg opp til 0,2 bar. Ingen eksplosjon så langt. Men det er litt skummelt.
Har lest ulike steder at 0,15 psi er max. F.eks her http://www.bulldogmfg.com/id12.html
0,15 psi er 0,1 bar.
Men det gikk jo bra.
- Do not exceed recommended pressure – 15 psi.
Nå ble jeg litt flau.0,15 psi er 0,01 bar så da er det rart det gikk bra
Da hadde han litt å gå på
Hater sånne convertere som ikke liker komma. Karboneringskalkulatoren jeg pleier å bruke er også sånn, men den gir vel i det minste en feilmelding, tror jeg.Nå ble jeg litt flau.
Sånne kommafeil burde jeg ikke gjøre
Da var du jo helt innafor da @erikraude
Edit: Jeg ble "lurt" av denne siden som ikke godtok , som desimaltegn. Den ville ha . som desimaltegn. https://www.unitconverters.net/pressure/bar-to-psi.htm
Denne bare endret 0,1 til 1Hater sånne convertere som ikke liker komma. Karboneringskalkulatoren jeg pleier å bruke er også sånn, men den gir vel i det minste en feilmelding, tror jeg.
Fantastisk, godt å høre at prosjektet lever videre og at du får fylt den igjen så rasktDa er jeg i gang med fylling av tønna. Snart nesten 50 liter fersk, nesten ferdiggjæra øl på, så blir det å toppe opp med lagra.
Ja, jeg måtte jo det, det er oslomesterskap på fredag, og jeg har jo lova å ta med overskudd dit, hvis det blir noe. Det hjelper med en deadline.Fantastisk, godt å høre at prosjektet lever videre og at du får fylt den igjen så raskt
Jeg er ikke snauere enn at jeg kommer til å spørre deg om en oppsummert historie på OM i stedet for å lese de 30 sidene
Kan ta samme kortversjon jeg tilbød Kristianiastudentene:Hva med et kort foredrag
Oppskrifta for første påfylling var litt veikere av kapasitetshensyn. Etter det har den vært uendra. Begge ligger linka i første post i denne tråden.Er det samme ølet, samme oppskrift hele tiden? En begisk dobbel om eg ikke husker feil?
Nettopp. Godt å se at de lever videreOppskrifta for første påfylling var litt veikere av kapasitetshensyn. Etter det har den vært uendra. Begge ligger linka i første post i denne tråden.
Næmen....?Da er overføringa fullført. Det var utrolig pent beregna. Det var igjen omtrent 15 liter til oslomesterskapet, som nå står til kjøling og karbonering (på 0°C og 2,7 bar, om noen vil mene noe om det), og et halvt fat til @rosnes som takk for lånet.
Ja, det blir skikkelig spennende å se om et halvt års tid om det har gått bra. Og så er jeg skikkelig spent på det ølet jeg skal servere imorra på oslomesterskapet. Jeg har ikke smakt på det ølet sjøl på veldig lenge, så jeg aner egentlig ikke åssen det står til.Fantastisk tråd som jeg har kost meg med gjennom et par kvelder! Ble lei meg over hva som var å lese i våre, men glad igjen av at du fant en løsning som allerede er gjennomført. Kudos!