Raumar

Hei julebordvenner.
I dag har jeg begynt brygging av 50 liter Raumar, en øltype jeg synes er
noe av det beste, det viste det seg også på julebordet, det var det fatet
som ble tømt først. Kaldt ute, men i bryggeriet går jeg i skjorta, HERLIG.
 
Konge! Jeg satte Raumar'en min på karbonering på fredag, har ikke turt og røre det enda. MEN, hos deg smakte den godt, så da er jo min klar også. Gleder meg...
 
Satser på å brygge en påskebokk i dag. Har litt mye pils på lager ;D
 
Ja Jon, Gardena og slangeklemmer er det eneste saliggjørende, anbefalt av utallige forsikringsselakap,
Særlig på kjøkken er det helt uovertruffet, tett som en potte, og aldri fare for lekasjer. :biersmile: :biersmile: :biersmile: :biersmile: :biersmile:
 
Lagde en Rug IPA i dag gikk på skinner, kjølte vørteren med heimelaga kobberkoil med gardena og slange
http://haandbryg.dk/cgi-bin/beercalc.cgi?pick=S%F8rlibekkens%20Rye%20IPA&mine=&sort=date&stylesort=0&numshow=100&namesearch=&brewersearch=
 

Vedlegg

  • blogger-image--1247937210.jpg
    blogger-image--1247937210.jpg
    115,6 KB · Sett: 171
Tilbake
Topp