Satt min første pilsner for en ukes tid siden, og det på en egenmodifisert oppskrift vi fant på nett.
Jeg har ikke lest meg godt nok opp på pilsner, og fant ut noen dager inn i gjæringen at all batcher som inneholder pilsnermalt bør kokes i 90 minutt for å kvitte seg med DMS.
Vi kokte i bare 70 minutt.
Er det noen måte å "redde" brygget på? Forstår det sånn at DMS setter en uønsket mais/kokt kål smak på ferdig brygg, noe jeg ikke synes høres særlig apettitvekkende ut.
Jeg har ikke lest meg godt nok opp på pilsner, og fant ut noen dager inn i gjæringen at all batcher som inneholder pilsnermalt bør kokes i 90 minutt for å kvitte seg med DMS.
Vi kokte i bare 70 minutt.
Er det noen måte å "redde" brygget på? Forstår det sånn at DMS setter en uønsket mais/kokt kål smak på ferdig brygg, noe jeg ikke synes høres særlig apettitvekkende ut.