Hei! Ølet har stått på karbonering på 2.5 grader og 0.8 bar i 15 dager,hadde 2 dager med litt høyere trykk , ca 1.7 bar for og få litt mere kullsyre ved dag 10,dette hjalp for og få ønsket co2 mengde,reduserte til tappetrykk 0.8 bar.Ølet hadde veldig bra kullsyre nivå da ,men plutselig minket boblene fra bunnen betraktelig,og kullsyre nivået ble for lavt når nivået nærmet seg bunnen,rart nåkk er skummet greit i starten men avtar rimelig fort og føles litt flatt . Det er heldigvis ikke mye igjen i fatet ,men hvorfor? Har stabil temp, ingen lekkasjer på co2 som jeg kan finne ,tappeslange på 3/16 . Alt funket veldig bra ,men så ble det litt flatt.
Har et fat til som har stått 8 dager på 1 bar og 2.5 grader som jeg også synes er for lite karbonert,noe skum blir det men veldig lite bobler fra bunnen og opp.
Mulig jeg liker kullsyre
Petter
Har et fat til som har stått 8 dager på 1 bar og 2.5 grader som jeg også synes er for lite karbonert,noe skum blir det men veldig lite bobler fra bunnen og opp.
Mulig jeg liker kullsyre
Petter
Sist redigert: