Hei
Jeg har brygget en Old Ale (20 liter) og tenkte å tilsette rosiner. Det har nå stått 12 dager til gjæring og jeg tenkte å tilsette rosinene i dag. De har vært nedfrosset i 1 døgn for å redusere faren for infeksjon. Har lest at noen har prøvd å tilsette hele 250g uten at det har gitt noen særlig smak til ølet. Er det noen som har erfaringer å dele her? For de som har smakt Lervig sin Brewers Reserve Winter Ale, så ønsker jeg tilsvarende rosin-preg.
Jeg har brygget en Old Ale (20 liter) og tenkte å tilsette rosiner. Det har nå stått 12 dager til gjæring og jeg tenkte å tilsette rosinene i dag. De har vært nedfrosset i 1 døgn for å redusere faren for infeksjon. Har lest at noen har prøvd å tilsette hele 250g uten at det har gitt noen særlig smak til ølet. Er det noen som har erfaringer å dele her? For de som har smakt Lervig sin Brewers Reserve Winter Ale, så ønsker jeg tilsvarende rosin-preg.