Hvem er det som har gått konkurs?Noen som driver litt stort? I såfall kan det tenkes at dere finner noe her: http://m.finn.no/bap/webstore/ad.html?finnkode=88449257&fks=88449257
Sent from my iPhone using Tapatalk
Hvem er det som har gått konkurs?Noen som driver litt stort? I såfall kan det tenkes at dere finner noe her: http://m.finn.no/bap/webstore/ad.html?finnkode=88449257&fks=88449257
Tror ikke det, er nok et lokalt fenomen. Mulig jeg hørte feil, og at det ikke skjer mer, men var folk som kjøpte paller med malt og videresolgte.Stusser over den siste der. Er det et problem i bransjen?
Sent fra min SM-G920F via Tapatalk
Tilbudet er over, men noen som vet om det er plass til to 19l Cornelius i denne?
Mulig varp.. men også litt rar. Baserer seg på fall og ikke trykk, ingen mottrykksfunksjon elle purge funksjon som jeg ser. Samt det kan vel ikke være en en-persons jobb å ta fire og fire manuelt i slengen. Litt fiffig var den dog.
https://m.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=89481880
Mulig varp.. men også litt rar. Baserer seg på fall og ikke trykk, ingen mottrykksfunksjon elle purge funksjon som jeg ser. Samt det kan vel ikke være en en-persons jobb å ta fire og fire manuelt i slengen. Litt fiffig var den dog.
https://m.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=89481880
Fungerer utmerket i vårt bryggeri. Vi har moddet den litt i inngangsventilen, og nå fyller denne øl i bunnen av karet, imotsetning til originalt, hvor det skummet mye ved påfylling. Enkel, mekanisk, og ingen oksidering.Denne tror jeg at jeg ville holdt meg dritlangt unna. Har sett noe som ser veldig likt ut (er jo bare ett bilde i linken). Og det stinker oksidasjon lang vei, på den jeg har sett. Hvis denne virker slik jeg tror så blir ølet først fylt i et slags reservoar med en flottør som åpner/lukker innløpet til dette, før det går ut til flaskene. En gedigen overflate som bare er der og plukker opp oksygen.
Fungerer utmerket i vårt bryggeri. Vi har moddet den litt i inngangsventilen, og nå fyller denne øl i bunnen av karet, imotsetning til originalt, hvor det skummet mye ved påfylling. Enkel, mekanisk, og ingen oksidering.
Sent from my D5803 using Tapatalk
Men ølet er eksponert for luft, i det karet? Det er bare et åpent kar med evt lokk på?