Skal prøve meg på en porter i morgen.
Oppskriften er basert på "Palmer's Porter" fra "How to Brew", men jeg måtte justere i forhold til hva jeg har på lager.
Hvordan ser dette ut?
Batch Size (fermenter): 23,00 L
Bottling Volume: 21,00 L
Estimated OG: 1,054 SG
Estimated Color: 60,9 EBC
Estimated IBU: 35,1 IBUs
Brewhouse Efficiency: 70,00 %
4,400 kg Pale Ale (BestMälz) (5,0 EBC)
0,450 kg CHÂTEAU CARA GOLD® (120,0 EBC)
0,450 kg CHÂTEAU SPECIAL B® (300,0 EBC)
0,450 kg Dark Crystal Malt (Thomas Fawcett) (275,0 EBC)
0,150 kg Carafa Special I (Weyermann) (900,0 EBC)
30,00 g Centennial 2019 [8,20 %] - Boil 60,0 min
20,00 g Willamette [4,30 %] - Boil 15,0 min
30,00 g East Kent Goldings 2014 [5,70 %] - Steep/Whirlpo Hop
1,0 pkg Dry English Ale høstet (White Labs #WLP007)