Går svanger med en IPA. Skal forsøke den nye Denalihumla kjøpt på Brewshop. Oppskrifta er bygd på en ipa med bare Maris Otter, citra og amarillo som jeg brygget med stort hell i høst. Jeg tenker å utvide til noe sånt:
Volume 25 litres
OG 1070
Boil Volume 30 litres
Boil gravity 1059
Alcohol (ABV) 7.3 %
Colour 13 EBC (Amber)
Bitterness 65 IBU
BU:GU 0.93
FG 1014
Fermentables
Maris Otter Pale Malt 6 EBC 6500 g
Munich Malt 25 EBC 500 g
7000 g
Mash schedule
21 l Mesk 65 °C 90 min
Sirkulering 78 °C 20 min
15 l Skylling 80 °C 50 min
Total grain weight for mash: 7000 g
Hops
Amarillo 8.6 % 40 g 60 min
Citra 12.2 % 25 g 10 min
Nugget 14.2 % 25 g 10 min
Nugget 14.2 % 25 g 5 min
Citra 12.2 % 25 g 5 min
Citra 12.2 % 50 g 1 min
Nugget 14.2 % 50 g 1 min
Fermentation
Fermentation WLP001 California Ale 18 °C 14 days
innspill mottas