Da er to av tre til gjæring: Citra og Colombus. Traff litt ulik på OG, hhv. 1068 og 1065 - men ikke så verst likevel. Årsaken er nok en kombinasjon av ulik størrelser på kjelene (ene vid, andre høy) og at det var litt vanskelig å veie opp eksakt LME fra 15kg dunk.
Til 4.5kg LME hadde jeg 500gr sukker for å bedre utgjæringsgrad. Jeg måtte imidlertid spe på med litt demerera sukker (100gr) siden jeg bare hadde 400gr vanlig farin igjen. Burde vel ikke gjøre så mye håper jeg?
Simcoe må vente til senere i uka da det ikke var plass til mer enn to kjeler på komfyren i gangen
Til 4.5kg LME hadde jeg 500gr sukker for å bedre utgjæringsgrad. Jeg måtte imidlertid spe på med litt demerera sukker (100gr) siden jeg bare hadde 400gr vanlig farin igjen. Burde vel ikke gjøre så mye håper jeg?
Simcoe må vente til senere i uka da det ikke var plass til mer enn to kjeler på komfyren i gangen