Vannet som kommer ut skal være varmere enn det som kommer ut av kranen. Min erfaring er litt vel varmt håndvaskvann (har aldri målt temperaturen på det og heller ikke målt volum i l/min ) Jeg hører også en tydelig lyd fra kjelen når jeg setter på vannet (bruker dampkondensator på en BIAB-gryte). Dersom vannet ikke blir varmet opp i det hele tatt, er noe galt et sted, men om det ikke blir særlig varmt betyr det kanskje at du kjører på med litt mer vann enn det som egentlig trenges.
Kan jo regne litt forenklet på det: om det damper av to liter i timen, så gir det 4,5 MJ / time i energi fra dampen som kondenseres. 0.6 liter pr minutt blir 36liter/time ~ 36kg/time hvorav to liter kommer fra dampen, og med en varmekapasitet på 4.2 KJ/K*Kg, så vannet som kommer ut skal holde maks (siden det er litt varmetap til metallet) 4500 / (4.2 * (36-2)) = ca 32 grader mer enn vannet som kommer inn, så typisk rundt 37 grader. (og husk, det er er intern kroppstemperatur, huden opplever 37 grader utvendig som svært varmt)
Med mindre du har et veldig kaldt bryggerom eller tydelig lekkasje av damp noe sted, ville jeg ha dobbeltskjekket boiloffvolumet og hvor mye vann som kommer ut. Om det går dobbelt så mye vann, vil temperaturøkingen bli halvert, så sluttemperaturen blir ca 20 grader, da begynner vi å gå ned i halvlunkent vann. Jeg kan ikke se at det skader på noe vis bortsett fra at du bruker mer vann enn nødvendig.
(Hm, minner meg på at jeg skal måle temperatur og volum på vannet ut fra dampkondensatoren neste gang)