Skal noen prøve seg på å være med å utvikle Roskilde festival ølet?

Ungdommen trenger bitter, det er helt klart. Skikkelig lugn og nedpå engelsk sessionøl på 3,5% som man kan bøtte nedpå uten å gå lei eller bli totalt snydens. Vidunderlig!  
 
Spørs på været! Blir det sol (og urinstøv) passer det med et lett hveteøl eller saison elns, men kanskje en quadruppel eller barley wine om det blir regn?
 
Jeg tror jeg ville introdusert ungdomen for litt humle,
en godt humlet APA, med litt frisk hvetemalt passer alltid
Ihvertfall hvis man som meg er heldig med været

ROSKILDE-ØL Style: Amerikansk Pale Ale Brewer: Hans Christian Løberg

Statistics
Volume: 23 liters
Boil Volume: 20 liters
OG: 1060
BG: 1069
FG:
Alcohol: 5.9 % by vol.
Colour: 13 EBC (Amber)
Bitterness: 47 IBU
BU/GU: 0.78
Fermentables
Maris Otter Pale Malt 5 EBC 4200 g
Cara Crystal 120 EBC 120 EBC 150 g
Cara Pils 37 EBC 37 EBC 150 g
Wheat Malt 3 EBC 1500 g
Mash schedule: xx degrees for nn minutes, yy degrees for mm minutes.
Hops
Centennial 10% alpha 25 g 60 minutes
Cascade 6.5% alpha 25 g 60 minutes
Cascade 6.5% alpha 25 g 15 minutes
Centennial 10% alpha 25 g 5 minutes
Citra 11% alpha 25 g 1 minutes
Fermentation
Yeast: WLP001 California Ale
 
Tilbake
Topp