Hei
Lurer på om noen har noe tips om hvordan jeg kan få sukkerlaken til å blande seg mer inn i vørteren ?
Vi bruker hevert som ligger i bunn av bøtta, som er med på røre en del i vørteren, i dag smakte jeg på det lille som var igjen, og det fikk meg til å tenke på at ikke alle flaskene blir karbonert likt. Hva er det dere andre gjør for å slippe at de siste flaskene ikke blir potensielle flaskebomber. Jeg tenkte på røre litt med en plastskje, men etter å ha sett det boble ga jeg f.
Lurer på om noen har noe tips om hvordan jeg kan få sukkerlaken til å blande seg mer inn i vørteren ?
Vi bruker hevert som ligger i bunn av bøtta, som er med på røre en del i vørteren, i dag smakte jeg på det lille som var igjen, og det fikk meg til å tenke på at ikke alle flaskene blir karbonert likt. Hva er det dere andre gjør for å slippe at de siste flaskene ikke blir potensielle flaskebomber. Jeg tenkte på røre litt med en plastskje, men etter å ha sett det boble ga jeg f.