Hei,
Jeg har planer om å lage en Stout og er på jakt etter tips fra noen med erfaring. Har dere en oppskrift å anbefale? Spesielle typer gjær som passer godt?
Frem til nå benytter jeg BIAB-metode til brygging, nedkjøler med platekjøler, gjærer i gjæringsspann mellom (18-22 grader) og modner øllen på flasker (bruker både sukker og honning til primer). Stout skal overgjæres så jeg regner med at jeg kan gjennomføre brygging av Stout med den metoden jeg benytter i dag.
Håper dere har noen innspill.
Jeg har planer om å lage en Stout og er på jakt etter tips fra noen med erfaring. Har dere en oppskrift å anbefale? Spesielle typer gjær som passer godt?
Frem til nå benytter jeg BIAB-metode til brygging, nedkjøler med platekjøler, gjærer i gjæringsspann mellom (18-22 grader) og modner øllen på flasker (bruker både sukker og honning til primer). Stout skal overgjæres så jeg regner med at jeg kan gjennomføre brygging av Stout med den metoden jeg benytter i dag.
Håper dere har noen innspill.