Blei flaska 23 okt. Smakte på den i dag. Mørk/rød fint skumlokk. Snsken derimot skuffa. Syntes den var tynn og syrlig mot slutten. Er det i rettning infeksjon el er det bare ungt? :/ har stått i 18/19c i 8 dager. Var samme temp når jeg testa det. Bør vel drikkes på 8-10c?
Det hender ofte at det tek eit par veker eller fleire før smaken opnar seg. Amberen eg pleier å brygge er litt "vassen" i starten men etter eit par veker eller meir på fat kjem den seg betrakteleg og gir både toast, karamel, malt og bittelit brent smak. Min har OG/FG som liknar din.
Dette gjeld sjølvsagt andre øl også, ikkje berre Amber.
Ha is i magen og juster eventuelt oppskrift og meskeprogramm til neste brygg.
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å tilpasse innholdet, skreddersy din opplevelse og holde deg innlogget dersom du registrerer deg.
Ved å fortsette og bruke dette nettstedet, samtykker du i bruken av informasjonskapsler.