Når sommeren nærmer seg må jeg brygge meg en fin sommerøl. Noe som er leskende og godt i sommersolen. Har lyst å legge meg på en alkoholprosent på rundt 3-4 prosent. Noen som har noen anbefalinger?
Kjetil S skrev:Den boken er visst ikke så veldig tilgjengelig lenger.
Ser spennende ut denne. Når du sier 19 C gjæring, er det helt fra starten eller senker du tempen etter en dag eller 2?Jeg har flere ganger laget lys bitter inspirert av Fullers Summer Ale.
OG: 1037, 3,9 %, 25-30 IBU
85 % pale malt
15 % hvetemalt
EKG-humle, 1,5 g/l på 15 og 2 min., fyll opp til ønsket IBU med en tilsetning på 60 min.
White Labs WLP002
Relativt lav mesketemp, 90 min. koking. Gjæring på 19 °C. Enjoy.
Ser spennende ut denne. Når du sier 19 C gjæring, er det helt fra starten eller senker du tempen etter en dag eller 2?
Ser spennende ut denne. Når du sier 19 C gjæring, er det helt fra starten eller senker du tempen etter en dag eller 2?