1.045 til 1.010 er 4,6% som andre sier. BE-256 har en utgjæring en plass mellom 82-86%. Du har en utgjæring på 77,1%, som er litt lavere en forventet, men allikevel mye mer sannsylig enn hva Ølbrygging påstår(1.050 til 1.005) som ville ha gitt en utgjæring på 89,6%.
Mest sannsynlig så har du ikke fått vørteren helt homogen etter at du tilsatte vann. Det vil derimot de små krabatene som har lagd øl til deg klare uten problem.
Så hvis hvis vi tar utgangspunkt i at OG faktisk var 1.050 og SG nå er nede på 1.010 så har du en øl på 5,3% og en utgjæring på 79,3% som er så og si det BE-256 skal få til, så er det bare å sjekke SG om 3 dager, er den fortsatt 1.010 så kan du flaske, sette ølene i romtemperatur i 10-14 dager, kjøle ned og drekke
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å tilpasse innholdet, skreddersy din opplevelse og holde deg innlogget dersom du registrerer deg.
Ved å fortsette og bruke dette nettstedet, samtykker du i bruken av informasjonskapsler.