Jarand H. Lydersen
Norbrygg-medlem
Lund teknikk i Danmark har veldig rimelige gryter. https://lundteknik.dk/brygudstyr-alm-gryder-c-823.html?cPathTop=823
200L kjele til 1395 bols? Hva er det som skjer her egentlig?Lund teknikk i Danmark har veldig rimelige gryter. https://lundteknik.dk/brygudstyr-alm-gryder-c-823.html?cPathTop=823
200L kjele til 1395 bols? Hva er det som skjer her egentlig?
Tja, en ferdig isolert bereder med kolbe og masse dilldall på 200l koster vel drøyt 4200, så bare hylsen for en tredel høres ikke urimelig ut.
Neppe 150 kgBillig produksjonsprosess er jo ikke alltid bra. Men uansett så er det jo mongobillig. Det er riktignok en enkel kjele uten kran og dill, men RF. Porto og slikt koster jo sikkert skjorta for 150+ kg til norge, men bare kjelen i seg selv er jo grisebillig. Lurer jo på om kvaliteten kan være så dårlig at det er haken?
F.eks Patina som selger vanvittige mengder kjeler, klarer ikke gi deg så god pris selv i "vanlig" bulk. Men de kjelene er gode iallefall.
Neppe 150 kg
Jeg har 75 literen fra lund teknikk, som jeg impulsivt heiv i handlekurven når jeg bestilte fat. Den fungerer utmerket til mitt bruk. Bunnen er tynn men for mitt bruk har det ikke betydning, snarere tvert imot, da tynn bunn gjør gassvarming mer effektiv. Kjelen er lett å bære med seg, er godt polert og lett å rengjøre.
Er disse OK?
For induksjon ville jeg gått for noe tykkbunnet, de du linker til er vanskelig å se hva det er for noe. Skal du på 3 kjeler eller 2 nå?
Sounds like a plan. Temp styringen blir jo helt manuell men det er du jo vandt med fra BB'en.