Tips til oppskrift på rester?

Det var som bare pokker og...... du skulle vært litt tidligere med tipset,nå ble det som løebrygg har foreslått o_O den ble brygget i kveld/ natt. Oppdate kommer....
 
image.jpeg Det ble et meget godt øl av disse restene Nå står det i garasje tappen min og har fått navnet Hottentot stout.
Takk for innspill på bryggeoppskrift
Denne skal garantert brygges igjen før jul for så god ble den
 
Har noen rester,er det noen som har forslag til hva jeg kan brygge av dette i dag?:) Brygger som regel 2x25 literhver gang. Kom gjerne med 2 forslag,men er ute etter 1 oppsktift:beermug: Alkohol ca.4-6

Restene er:
300g Crystal malt ebc 400
750g Cara gold ebc 120
300g Chocolat ebc 900
155g Krystall ebc 150
115g Ambermalt ebc 40-75
290g Black malt ebc 1500
80g Rosted barly ebc 1200-1400
5-6kg Pale malt
10-15kg pilsnermalt

Humlerester: Citra 61g,Hallertauer Mitterfruh 86g, Saaz 46g, Amarillo 26g, Nugget 27g, Simcoe 34g, Golding 25g, Liberty 25g, Cascade 100g,

Gjær: wlp001, Danstar Nottingham, S-04, W34/70, US-05
 
Der har du jo en fin imp stout.

Finner opp dette nå, men f.eks

Bruke all pale malt, spe på med pils til ønsket OG-ish.

Cara gold 3%
Amber 3%
Crystal 150 2%
Crystal 400 2%
Chocolat 2%
Roasted 1.5%
Black malt 1%

Nugget som bitter. Og så kan du krydre litt lett med feks cascade og golding, og et lite hint av Amarillo helt til slutt. 001 så får du brukt opp ferskgjæren
 
image.jpg
Det tok sin tid men må nytes Texas Brown ale :) syns den var noe skarp/mørk i smaken men etter et par glass ble den ganske så go:beermug:skål
 
Tilbake
Topp