Har brygget i dag og skal brygge om et par dager. tenkte å brygge akkurat samme oppskrift men bruke ikke samme gjær for å lære. Men kanskje har dere noe tips for meg å forbedre mitt andre brygg.
i dag:
1 stegs mesking 90 min. på 65 C
4.0 kg pilsnermalt
0.5 kg ambermalt
23 g Challenger hummelpallets 7%
Safbrew T-58 1 pose (11.5 g) (BBE 1-2011)
700 g sukker
16 liter ferdig øl
OG 1084
kommende uke skal jeg bruke Wyeats 1214 Belgian Ale, kanskje bare tilsette pose eller lage gjærstarter på 1 liter. resten blir det samme. men kanskje skal jeg gjøre noen annet??
i dag:
1 stegs mesking 90 min. på 65 C
4.0 kg pilsnermalt
0.5 kg ambermalt
23 g Challenger hummelpallets 7%
Safbrew T-58 1 pose (11.5 g) (BBE 1-2011)
700 g sukker
16 liter ferdig øl
OG 1084
kommende uke skal jeg bruke Wyeats 1214 Belgian Ale, kanskje bare tilsette pose eller lage gjærstarter på 1 liter. resten blir det samme. men kanskje skal jeg gjøre noen annet??